2023. október 14-én, a Skanzen Vígadójában, ahol a szülőkből és pedagógusokból álló westernhősök, cowboyok és cowgirlök, indiánok és aranyásók összegyűltek, játszottak, táncoltak és beszélgettek.

Ahol a negyedikes szülők szenzációs díszítése igazi vadnyugati hangulatot teremtett, ahol a pedagógusokból és anyukákból álló Templomdombi Tánckar ismét fergeteges tánccal alapozta meg a kiváló hangulatot, ahol az elsős szülők több mint 1400 tombolát adtak el, ahol Ági vezetésével egy izgalmas játéknak lehettünk részesei és ahol a kupát visszahódította Niki néni és Feri bácsi osztálya, a legtöbb támogatást nyújtva a Templomdombi Alapítványnak.

Szívmelengető látni, ahogy a szülők összefognak egy jó ügy érdekében és vagy személyes jelenléttel, vagy támogató jegy vásárlásával, vagy tombolatárgyakkal támogatják a közös célt, az iskolai eszközeinek megújítását.

Külön köszönjük Boczkó Bernadett áldozatos szervező munkáját, mellyel koordinálta és összefogta a szülőket, Geiger Judit segítségét és támogatását, Lőrincz Ági háziasszonyi szerepvállalását és támogatóinknak a felajánlásokat.

Találkozunk jövőre, a 35. jubileumi évben, amikorra újabb meglepetésekkel készülünk.