Kedves Szülők!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyintézést a következő tanévtől Májer Kinga kolleganő végzi. Elérhetősége: 20/6175115

Ahogy a tavalyi évben is, gyermekük étkeztetését Szentendre Város Önkormányzata önkormányzati közfeladatként biztosítja, a személyes gondoskodás körébe tartozó szociális és gyermekjóléti ellátásokról, valamint a fizetendő térítési díjakról szóló 10/2018. (IV.23.) önkormányzati rendelet alapján.

A VSZN Zrt. az Önkormányzat megbízásából és nevében gondoskodik a számla kiállításáról és a térítési dij beszedéséről. A korábbi időszakhoz hasonlóan a díj előre, a tárgyhónapra vonatkozóan kerül megállapításra.

A VSZN Zrt tárgyhavi gyermekétkeztetési díjról átutalásos számlát állít ki az Önkormányzat nevében tárgyhónap 10. munkanapjáig, melyet az osztályfőnökök útján juttatunk el Önökhöz. A díjat 15 napon belül átutalással lehet megfizetni a számlán megjelölt önkormányzati bankszámlára. A számla átutalással történő kiegyenlítése esetén a közlemény rovatban a gyermek nevét és a számla sorszámát kell feltüntetni.

Továbbra is lesz lehetőség a korábban megszokott készpénzes fizetésre egy-egy nap megjelölésével. A készpénzes fizetési napokról minden hónap elején időben tájékoztatjuk az intézményeket és a szülőket. Készpénzes fizetés esetén a VSZN Zrt. bevételi pénztárbizonylatot állít ki a befizetés igazolásául.

Az étkezés lemondására csak írásban van lehetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben tehát betegség vagy egyéb ok miatt a gyermekétkeztetést lemondaná, úgy azt az iskola nevével megjelölt e-mail címen – megadva a gyermek nevét és osztályát és a lemondandó napokat, étkezéseket – teheti meg, az érintett napot megelőző munkanap 09:00 óráig. Az aznapi étkezés lemondására nincsen lehetőség.

Az előírásoknak megfelelően lemondott tárgyhavi étkezések a hatályos jogszabályok rendelkezéseit figyelembe véve a következő havi számláján kerülnek jóváírásra.

Amennyiben az előzetesen igényelt étkeztetésen (teljes étkezés vagy csak ebéd) Ön módosítani kíván, azt szintén a megadott központi e-mail címen keresztül teheti meg. A módosítást hóközben nem áll módunkban elvégezni, a módosítás csak az igény megjelölést követő hónap első napjától érvényes.

Vegleges_ebedlemondas.pdf

alsós étkezés

tízórai

95 ft

ebéd

315 ft

uzsonna

70 ft

alsós napi ellátás

480 ft

felsős étkezés

tízórai

100 ft

ebéd

340 ft

uzsonna

70 ft

felsős napi ellátás

510 ft

Amennyiben kedvezményes gyermekétkeztetésre jogosultak (három vagy több gyermek, illetve rendszeres gyermekvédelmi támogatás …stb. esetén), úgy legyenek szívesek kitölteni és visszaküldeni a 2. számú nyilatkozatot is.Kérjük, hogy az 1. számú nyilatkozat kitöltésével legyenek szívesek a 2020/21-es tanévre vonatkozó étkezési igényüket jelezni. A kitöltött Nyilatkozatot Kingának legyenek szívesek visszaküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre. Az üzenet tárgya a gyermek neve és osztály legyen.

A Nyilatkozatok beérkezésének határideje: 2020. augusztus 28. péntek 16 óra

Ha nincs lehetőségük nyomtatásra, akkor iskolatitkárunknál, Németh Julinál is ki tudják tölteni a Nyilatkozatokat.

Az étkezést szeptember másodikától biztosítjuk.

Együttműködésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető               

Szentendre, 2020. augusztus 19.