Tisztelt Szülők!

Idén nagyon sokan, 38-an iratkoztak be a Templomdombi Általános Iskolába. Sajátos helyzetünkből fakadóan minden évben csak 1 osztályt tudunk indítani, melybe a 2020/21-es tanévre 32 gyermek nyert felvételt.

Örömmel értesítem Önöket, hogy minden körzetünkbe lakó gyermeket sorsolás nélkül fel tudtunk venni.

A nyelv választást illetően sajnos nem tudjuk mindenki kérését figyelembe venni, mert angol nyelvre jóval többen jelentkeztek mint németre. Mivel mindkét csoport létszámát 16 főben határoztuk meg, aki a németet is megjelölte azt mindenképpen, illetve néhány gyermeket, aki angolt jelölt meg a német nyelvi csoportba soroltunk. Ez most egyelőre nem jelent semmi különbséget, idegen nyelvet majd csak harmadik osztálytól tanulnak a gyermekek.

Hétfőn postázzuk a felvételi határozatokat, melyben szerepel a nyelvi csoportba sorolás is. Sajnos módosításra jelenleg nincs lehetőség. 

Június 3-án, szerdán 17 órától szülői értekezletre várjuk Önöket. Kérjük, hogy a rendkívüli körülményekre való tekintettel minden családból egy fő érkezzen.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy még a nyári szünet előtt találkozzunk Önökkel, elmondjuk a legfontosabb információkat a tanévkezdést illetően és válaszoljunk a felmerülő kérdésekre. A bejáratnál lehetőség lesz kézfertőtlenítésre, illetve a tornateremben a székeket úgy helyezzük el, hogy a javasolt távolság meglegyen. Kérjük, csak egészségesen vegyenek részt a szülőin. Ha esetleg nem tudnak jönni, akkor sincs baj, a legfontosabb információkat eljuttatjuk Önökhöz.

                                                                             Tisztelettel:

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető