Tisztelt Szülők!

A Templomdombi Általános Iskolába 2020. április 28 és május 15-e között tudják leendő elsős gyermekeiket beíratni. A beíratási eljárás független attól, hogy a gyermek körzetes vagy nem.

A beiratkozáshoz szükség lesz:

  • a gyermek születési anyakönyvi kivonatára
  • a gyermek TAJ kártyájára
  • a gyermek és a vele azonos lakcímen lakó szülő lakcímkártyájára (erről közös kép készüljön vagy közös dokumentumba szkenneljék be!)

Ezeket külön-külön fényképezzék le vagy szkenneljék be, mert ezeket fel kell majd tölteni a megfelelő helyre. Feltölthető formátumok: bármilyen kép, dokumentum vagy pdf fájl. (Összesen 3 fájl)

Kérjük, hogy az alábbi nyilatkozatokat nyomtassák ki, olvashatóan (lehetőleg nyomtatott betűkkel) töltsék ki, majd fényképezzék le vagy szkenneljék be, hogy a megfelelő helyre feltölthessék majd.

Ezt követően olvassák el az alábbi tájékoztatót, s a benne leírtak alapján írassák be gyermeküket a Templomdombi Általános Iskolába:

Beiratkozás a Templomdombi Általános Iskolába.pdf

Amennyiben semmiképp nem tudják megoldani az online beiratkozást, kérem, hogy munkanapokon 8 és 16 óra között hívják a 30/70-44-213-as számot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Személyes beiratkozásra csak rendkívül indokolt estben, 2020. május 6-án és 7-én, 8 és 16 között van lehetőség.

Szeretettel várjuk gyermekeiket iskolánkba!

A Templomdombi Általános Iskola nevelőtestülete nevében:

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető